Tervetuloa Villa Lyydiaan. Jätäthän pienen merkin käymisestäsi.

torstai 17. marraskuuta 2011

Värimietelmiä

Monessa blogissa puuhaillaan joulua ja pohditaan joulun värejä. Meillähän sisustuksessa kulkee sininen valtavärinä kun sitä on seinissä ja lattioissa. Punaisen kanssa sininen ei jotenkin natsaa mutta ei siitä osaa luopua... Jotenkin viime vuonna ostettu valkoinen tekokuusi huutaa punaisia kimalle palloja oksilleen...Kattaus on ruokasalissa valkoista ja punaista, astioina varmaan punaista ja ruskeaa teema-sarjaa.

Jotenkin tuo punainen vain tuo sitä kaivattua lämpöä talven keskelle. Talomme kun on hailakan vihreä ja muut rakennukset punaiset on se jotenkin kylmän oloinen talvipäiviä mutta kesällä taas kovin raikas.

Koko valkoista kotiahan meille ei saa kiitos kolmen koiran ja kissan. Jotenkin nuo aina sotkevat jossain joten vaalea sohvakin saa beigen peiton päälleen, ettei kukaan vain sotke.


Kuva täältä

Mutta tänä vuonna kotimme valtaa siis valkoinen, punainen ja pellava. Ripauksella kultaa ja kimalletta. Tosin poikkeuksen tekee vaaleanvihreä veranta jonka pikkukuusen oksille ripustetaan stokkalta mukaan kannetut pinkit! ja valkoiset kimallepallot.Tässäkin tulee monta muttaa kun varastossa olisi oransseja-lasipalloja(erittäin huonoyhdistelmä kissaperheeseen), sähkönsinisiä palloja, violettia koristenauhaa jajaja....


Kuva täältä

Voi tätä tunnetta kun puuhellalla hautuu riisipuuro ja nenänpäässä on kimallehilettä. Joulun aika ja taika on vain niin ihanaa.

Pahoittelen kuvien puuttumista, armas kamerani sanoi naks ja lopetti toiminnan. Siksi lainainen kuvia ja linkkien takaa löytyy alkuperäinen kohdesivu.

Ihanaa torstaita kaikille, Sonja